MWee - Jan van der Heydenstraat 24 - 2665 JA Bleiswijk 085-4014765 info@mwee.nl

De wereld van de evenementen is behoorlijk in beweging. Helemaal de afgelopen anderhalf jaar. Ontwikkelingen volgden elkaar razendsnel op. Massaal ontdekten we online vergaderen, netwerken via een app of zelfs wereldwijde evenementen organiseren. Voor iedereen die werkt aan het organiseren van events, hebben wij het afgelopen jaar tal van blogs geschreven. Die werden maar wat graag gelezen. Onze best belezen blogs? Hieronder delen we de top 5.

Offerte voor je online event te hoog?

Of een online event veel goedkoper is dan een fysiek event? Soms wel, ja. Maar niet altijd. Schrik je wel eens van de prijs van een offerte van je event? In dit blog delen we waardevolle tips over hoe je een offerte moet lezen.

Dag en nacht aan het werk

Een online event organiseren kost veel tijd. Dat wordt nogal eens onderschat, waarschijnlijk door de digitale context. Maar schijn bedriegt. Onze collega Jolein Foks werkt bij MWEE als interactief creatief regisseur. In haar blog neemt ze de lezer mee in haar wereld waarin ze vertelt over een groot online event dat we organiseerden.

De ontwikkeling van online events het afgelopen jaar

In april blikte onze oprichter Matthieu Wijnen in een blog terug op het eerste ‘coronajaar’. Veel branches hadden toen al een immense verandering doorgemaakt. De evenementenbranche was er daar zeker eentje van. Zijn kijk op dat jaar en zijn bevindingen deelde hij met de lezer.

Het verschil in impact tussen online, hybride en live events

Ze schoten als paddenstoelen uit de grond: online en hybride events. Wat zijn precies de verschillen en hoe zit het met de impact? En waar doe je goed aan als eventmanager, op het moment dat er meer mensen fysiek bij elkaar mogen komen? Daarover vertellen we in dit blog. Geschreven in maart, maar zeker nu ook relevant!

Stappenplan voor een online event

Bij het organiseren van een (online) evenement komt veel kijken. Natuurlijk wil je dat alles goed gaat en dat je niets vergeet. Veel eventmanagers kwamen erachter dat de organisatie van een online event behoorlijk anders is dan die van een fysiek evenement. In dit blog delen we een handig stappenplan voor een online events.