MWee - Jan van der Heydenstraat 24 - 2665 JA Bleiswijk 085-4014765 info@mwee.nl

"WE BRING YOUR MESSAGE INTO THE WORLD"

WE BRING YOUR MESSAGE INTO THE WORLD

ZOEKT U CREATIEVE IDEEËN VOOR UW EVENEMENT?

Met MWee haalt u een ervaren creatieve specialist in huis.

Evenementen

MWee is een full-service technisch productiebedrijf dat de complete technische realisatie van high-end (corporate) evenementen verzorgt.

Vanuit ons pand in Bleiswijk werken wij dagelijks met een team van specialisten aan de mooiste producties. Hierbij vertalen wij de wensen van onze opdrachtgevers in reële technische oplossingen. Daarbij is het uitgangspunt altijd de kwaliteit. We doen het goed, of we doen het niet!

Onze doelstelling hierin is; Een onuitwisbare indruk maken op u en uw gasten. Door ook vooraf met u mee te denken, welk doel u met uw event wilt bereiken, kunnen wij door het toepassen van de juiste technieken en apparatuur, meehelpen uw visie over het event te versterken en zorgen dat de doelstellingen worden verwezenlijkt.

“We bring your message into the world”

We doen dit voor een vaste, van te voren, afgesproken prijs. Juist door onze jarenlange ervaring zijn wij gewend om systematisch te werken, wat uiteindelijk leidt tot een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het gaat ons om het eindresultaat en niet om het verhuren van apparatuur.

 

Zakelijke evenementen  

Als u bij de organisatie van een zakelijk event betrokken bent, dan weet u dat hierbij veel komt kijken. Heel veel! U moet werkelijk aan alles denken en vaak is er sprake van tijdsdruk. Er komt van alles op u af! Dan is het werken met een vaste partner die snapt wat u wilt een welkome ondersteuning.
Er is niets vervelender dat tijdens een toespraak of presentatie deze niet goed hoorbaar is of als de presentatie van uw gastspreker niet op het scherm verschijnt. Het goed uitlichten van een spreker en het sfeervol uitlichten van het podium zorgt ervoor dat alle aandacht hierop gericht is.

Onze technische specialisten zorgen dat op een juiste manier, zowel creatief als innovatief, uw boodschap wordt overgedragen. “WE BRING YOUR MESSAGE INTO THE WORLD!”
Denk hierbij aan; bedrijfspresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, evenementen, congressen, openingen, klantendagen of het presenteren van jaarcijfers.

Of het nu gaat om een toespraak of een grootschalige presentatie, voor alles hebben wij een geschikte audiovisuele oplossing, die uw presentatie bijzonder maakt en uw boodschap kracht bijzet. Kortom, techniek moet ondersteunend zijn. Als u als klant niet heeft gemerkt dat wij er waren, dan hebben wij ons werk goed gedaan. Het draait tenslotte allemaal om uw evenement.

 

 

Publieke evenementen

Als u bij de organisatie van een publiek event betrokken bent, dan komt er heel wat op u af. Vergunningen, veiligheid, regels rondom geluidsniveaus enz.. Dan is samenwerken met een ervaren professional, die snapt wat u wilt, een welkome ondersteuning.

Onze technische specialisten zorgen dat de techniek zo wordt toegepast dat het event de uitstraling heeft die u voor ogen hebt en dat rekening wordt gehouden met de omgeving.

Denk hierbij aan; theatervoorstellingen, festivals, dorpsfeesten, exposities, beurzen, award shows, herdenkingen, demonstraties, feestlocaties enz..

Of het nu gaat om een toespraak of een grootschalig openbaar event, voor alles hebben wij een geschikte audiovisuele oplossing, die uw event bijzonder maakt.