MWee - Jan van der Heydenstraat 24 - 2665 JA Bleiswijk 085-4014765 info@mwee.nl

ZOEK JE INNOVATIEVE IDEEËN VOOR JE EVENEMENT?

Naast standaard oplossingen zijn we juist gespecialiseerd in creatieve oplossingen en mogelijkheden

Installatie

We zijn geen standaard system integrator maar komen van oorsprong uit de live event industrie, waarbij we veel ervaring hebben hoe de techniek kan bijdragen om eventlocaties te ondersteunen.

De toegepaste technieken moeten geen doel op zich zijn, maar juist intuïtief aansluiten bij de gebruikers.

Techniek moet ondersteunen en juist niet afleiden of zorgen voor extra stress omdat bepaalde dingen niet werken. Zo merken we vaak dat veel geld wordt uitgegeven aan toeters en bellen maar over de kern van een systeem wordt vaak niet goed nagedacht. Wanneer het beschikbare budget zo wordt besteed dat 80% van alle evenementen zelf kan worden uitgevoerd, zal een kwalitatief hoogstaand systeem worden geïnstalleerd. En voor die paar belangrijke/bijzondere evenementen per jaar is het altijd fijn als er technische assistentie aanwezig is zodat alles vlekkeloos verloopt. Alle evt. extra apparatuur kan dan meteen ingehuurd worden.

Of het nu een eenvoudige vergaderruimte of een complexe interactieve ruimte is, MWee heeft de ervaring en kennis in huis om jouw  wensen naar een betrouwbaar werkend systeem om te zetten.

We werken veel met Show control (DataTone en PIXIlab ) waarbij we beeld, geluid, licht, geur en klimaat samen kunnen smelten tot één ervaring.

Naast standaard oplossingen zijn we juist gespecialiseerd in creatieve oplossingen en mogelijkheden.

Voor de Retailmarkt hebben we speciale interactieve oplossingen waardoor de aandacht van je klanten wordt getrokken en je flexibel bent in de toekomst

MWee kan ook ingezet worden als technisch adviseur tijdens aanbestedingstrajecten. De kennis binnen organisaties is vaak niet voldoende om een goede uitvraag te doen tijdens (verplichte) aanbestedingen.

Preventief onderhoud zorgt voor een langere levensduur en betrouwbaarheid van de apparatuur

Stel vast of een evenement effectief is