MWee - Jan van der Heydenstraat 24 - 2665 JA Bleiswijk 085-4014765 info@mwee.nl

ZOEK JE CREATIEVE IDEEËN VOOR JE EVENEMENT?

Met MWee haal je een ervaren creatieve specialist in huis.

[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module _builder_version=”3.0.105″ hide_homebreadcrumb=”off” homebreadcrumbtext=”Home” separator=”sep-raquo” hide_currentbreadcrumb=”off” homebreadcrumborientation=”left” background_layout=”light” fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ custom_margin=”0px||20px|” custom_padding=”0px||20px|” saved_tabs=”all” /]

Mogelijkheden

MWee denkt met u mee!

U wilt een evenement organiseren maar u wilt niet weer eenzelfde event als eerder. Het mag niet voorspelbaar, saai of doorsnee zijn. Het moet helemaal anders! U weet alleen niet hoe u dit ten uitvoer moet brengen. Dit is het juiste moment om MWee in te schakelen!

U heeft een nieuw bedrijfspand en u wilt in de ontvangstruimte echt het verschil maken door middel van iets creatiefs, technisch, verrassends of iets dat u nog nergens anders gezien heeft. U weet alleen niet hoe u dit ten uitvoer moet brengen. Schakel MWee in!

MWee zorgt altijd voor de juiste oplossing. Veel hebben we zelf, maar indien nodig, dan maken wij het. Speciaal voor dit event. MWee is op de hoogte van de meest innovatieve oplossingen!

Techniek dient ondersteunend te zijn en niet leidend, daarom willen wij ook altijd weten waarom het evenement wordt georganiseerd en wat de uiteindelijke doelstelling is. Een evenement is pas geslaagd als alles klopt omdat we samen bedenken hoe de gewenste doelen verwezenlijkt kunnen worden.

Belangrijke vragen zijn:

· Is het een intern event of komen uw (beste) klanten?

· Is het informatief of feestelijk of is het een openbaar of een compact, besloten event?

· Dient het event innovatief en onderscheidend te zijn of juist strak en zakelijk?

· Wilt u gebruik maken van streaming?

· Wilt u de gasten persoonlijk of als groep behandelden?

Door samen met u te brainstormen en naar de juiste oplossingen te zoeken, kan MWee u en uw gasten een aparte ervaring geven.

Stel vast of een evenement effectief is