MWee - Jan van der Heydenstraat 24 - 2665 JA Bleiswijk 085-4014765 info@mwee.nl

Door de jaren heen zijn we – audiovisuele bedrijven – steeds meer een partner geworden als het gaat om het organiseren van een event. We leveren niet alleen maar de techniek, we helpen klanten ook steeds meer bij de styling van het evenement. Want dat heeft een grote impact op de techniek!

Wellicht komt dit bekend voor: tijdens de planning van je event, stelt een collega voor om een muur van LED-schermen op het podium te plaatsen, zodat daar alle sociale media berichten over je event direct en snel getoond kunnen worden. Want ‘dat zag er heel gaaf uit op dat andere event’. Met de huidige stand van de techniek is dat eenvoudig te realiseren. Maar jouw evenement heeft als doel om jaarcijfers te presenteren. Leveren die schermen dan wel een toegevoegde waarde? Techniek is zeer belangrijk, maar het moet geen doel op zich zijn. Techniek is er om je doelstelling te realiseren.

Steeds vaker worden A/V bedrijven daarom al vroeg in het organisatietraject betrokken. Naast dat we onze ervaring kunnen inzetten om je boodschap over te brengen, helpt het ook bij de praktische kant van de organisatie; je kunt nog zo een mooie styling hebben ontworpen met licht, geluid en schermen, maar het moet wel technisch haalbaar zijn en waarde toevoegen. Daarom is het goed om met je A/V partner in een vroeg stadium om de tafel te gaan zitten. Leg je plannen en doelstellingen voor en kijk welke techniek je nodig hebt om deze te realiseren. Zowel op locatie, maar ook als je nadenkt over online mogelijkheden.

Met een ‘platte stream’ kom je niet meer weg

Meer en meer worden events gestreamd of maken gebruik van interactie via sociale media. Dat moet niet alleen werken, het moet ook iets toevoegen. Denk je bijvoorbeeld na over het streamen van (een deel van) je event, dan zul je daar ook in je styling en opzet van je event rekening mee moeten houden. Bijvoorbeeld hoe je een podium aankleedt en waar een spreker is gepland. Staat de spreker, of zit de spreker? Is er een scherm aanwezig? Al deze informatie helpt om een goed plan voor de livestream te maken. Want simpel ‘plat’ streamen (met één camera die het hele podium in beeld brengt) voegt niets toe. Je wilt dat de spreker goed in beeld komt en dat er dynamiek in zit. Voor dit soort zaken is je A/V-partner de beste partij om daarbij te helpen. We hebben de ervaring en expertise om dit tot een mooi geheel te brengen. Maar ook als het om de aankleding van andere onderdelen van het event gaat. Licht en geluid spelen daar vaak een belangrijke rol in; zelfs geur begint een belangrijk onderdeel te worden. Hoe eerder het audiovisueel bedrijf hierbij betrokken is, hoe beter je de beleving van je event kunt overbrengen. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om.

“We bring your message into the world!”

Ons doel is om voor jou een onuitwisbare indruk te maken op je gasten. Door vooraf met je mee te denken – welk doel je met het event wilt bereiken, kunnen wij door het toepassen van de juiste technieken en apparatuur meehelpen je visie over het event te versterken en zorgen dat je een topevenement neerzet. Neem dus gerust contact met ons op als je wilt weten of we je als partner kunnen ondersteunen bij je event.