MWee - Jan van der Heydenstraat 24 - 2665 JA Bleiswijk 085-4014765 info@mwee.nl

Waar staan we voor?

Onze missie:

Onze missie is; MWee zoekt altijd naar professionele AV oplossingen van hoge kwaliteit voor events. Denk hierbij aan seminars, congressen, presentaties, webcast, optredens enzovoort.
Daarbij denkt MWee, in alles, met je mee en adviseren in professioneel maatwerk, zodat je boodschap wordt overgebracht naar jouw gasten.

Onze slogan is niet voor niets  “We bring your message into the world!”

Deze innovatieve en ook spraakmakende evenementen verzorgen wij voor een vaste, van te voren, afgesproken prijs.
Juist door onze jarenlange ervaring zijn wij gewend om systematisch te werken, wat uiteindelijk leidt tot een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze doelstelling hierin is; Een onuitwisbare indruk maken op jou en je gasten.

Door vooraf met je mee te denken, welk doel je met je event wilt bereiken, kunnen wij door het toepassen van de juiste technieken en apparatuur, meehelpen je bedrijfsvisie te versterken.
MWee werkt met een vast kernteam van professionals en per project wordt het team aangevuld met creatieve en technisch gespecialiseerde freelancers. Hierdoor is MWee een flexibele organisatie met de juiste kennis en de juiste personen op de juiste plek.

Wij gaan niet voor de meest eenvoudige oplossing maar voor het uiteindelijke resultaat, ook als dit inhoudt dat er nieuwe oplossingen dienen te worden bedacht.

Kernwaarden:

Wij hebben passie voor ons vak en laten dit zien door het realiseren van de dromen van onze opdrachtgevers. Daarbij gaan wij altijd tot het uiterste om onze beloftes waar te maken.

Ambitie:

Onze ambitie is niet alleen mooie evenementen en installaties op te leveren maar ook om de wereld een beetje beter te maken. Zo werken we graag samen met lokale organisaties, steunen we Run for KiKa en passen we zoveel mogelijk energiezuinige apparatuur,  van hoge kwaliteit, toe zodat deze een langere levensduur heeft.

 

Dit was Run for KiKa 2018
Mede dankzij MWee als sponsor voor het geluid was het een enorm succes en is er een recordbedrag opgehaald van ruim 1,2 MILJOEN euro voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)

Zet je muts op en trek je hardloopschoenen aan, want zondag 26 januari 2020 is de Winterrun in het Máximapark in Utrecht! MWee is er natuurlijk weer bij.

Waar we voor staan

“We bring your message into the world!” 

Dit doen we op een creatieve, innovatieve maar vooral spraakmakende manier.
Door MWee tijdens de conceptfase al te betrekken bij het creatieve denkproces, kan daarbij ook al snel gekeken worden of de plannen technisch realiseerbaar zijn en welke technische diensten kunnen bijdragen tot het behalen van de vooraf bedachte doelstelling van het event.

Rust

MWee staat voor kwaliteit en zekerheid en gaat altijd voor een langdurige relatie met zijn opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat onderling vertrouwen en rust.

De beste apparatuur

MWee werkt uitsluitend met kwaliteitsapparatuur. Per project bekijken we welke technische faciliteiten het beste kunnen worden ingezet.

Professionals

Per project werken we met een vast team, aangevuld met creatieve technische freelance professionals. Hierdoor is MWee zeer flexibel en beschikt, tijdens uw event, over de juiste personen op de juiste plaats.

Beleving

Goede content op de juiste wijze weergeven, zorgt voor juiste beleving en aandacht.  Het maken van content voor events is een specialisme. MWee werkt nauw samen met enkele creatieve content creators  die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Zij weten hoe zij een boodschap tijdens en rondom het event over kunnen brengen. De juiste content zorgt voor de juiste beleving van je event.

“We bring your message into the world!”

Evaluatie

Na afloop spreken we graag het event met je door, zodat we van elkaar kunnen leren en daardoor een volgende keer, een nóg beter event kunnen neerzetten.

Zien is geloven

Bij complexe events maken we altijd schetsen en visualisaties, zodat er vooraf een duidelijk beeld is hoe alles eruit gaat zien.

Realisatie

De realisatie van je event verzorgen we voor een vaste, vooraf afgesproken prijs. Door onze jarenlange ervaring zijn we gewend om systematisch te werken, wat uiteindelijk leidt tot een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.