MWee - Jan van der Heydenstraat 24 - 2665 JA Bleiswijk 085-4014765 info@mwee.nl

ZOEK JE CREATIEVE IDEEËN VOOR JE EVENEMENT?

Met MWee haal je een ervaren creatieve specialist in huis.

Veel gestelde vragen

 

Bij wat soort evenementen kan ik jullie inhuren?
U kunt ons inhuren bij alle events waar AV techniek (beeld, licht en geluid) bij van pas komt. Denk aan vergaderingen, congressen, live streams, bruiloften, festivals, trainingen, productpresentaties, uitvaarten en debatten.  Staat uw evenement er niet bij? Wij kunnen het vast voor u verzorgen.
Ik heb plotseling voor morgen nog een geluidsset nodig, hoe snel kunnen jullie leveren?
MWee zal er altijd alles aan doen om de gewenste apparatuur op tijd bij u te bezorgen. Bel ons op 085-4014765, dan weet u meteen waar u aan toe bent.
Ik heb een evenementenlocatie, hebben jullie hier speciale verhuuroplossingen voor?

Bij vaste locaties proberen we, samen met u, een inschatting te maken van de apparatuur die u het meest zult gebruiken. Hiervan maken we een overzichtelijke bestellijst, waarop u kunt aanvinken wat u precies nodig heeft. Vooraf is de prijs dan al meteen duidelijk. Op het moment dat u een aanvraag krijgt van uw klant, hoeft u niet te wachten tot wij een offerte hebben opgesteld, maar kunt u direct een prijs doorgeven.

Hoe verander ik mijn presentatie van 4:3 naar 16:9?
Omdat dit een veelgestelde vraag is, hebben wij hier een blog over gemaakt. Er staan ook 3 korte filmpjes bij, die stap voor stap behandelen wat u precies moet doen.
Zijn er kleine lettertjes?
Nee, wij houden niet van contracten, maar houden van onderling vertrouwen. Wel hanteren we standaard Algemene Voorwaarden.
Ik ben freelancer? Kan ik ook voor MWee werken?
Ben je een PRO AV freelancer en wil je met jouw specifieke kennis ons team versterken? Ga dan snel naar deze pagina.
Hoe zit het met de veiligheid van vertrouwelijke informatie?
Vanzelfsprekend garanderen wij strikte vertrouwelijkheid aan onze klanten. We snappen als geen ander wat de belangen kunnen zijn. Is vooraf bekend dat er extra vertrouwelijkheid is gewenst, dan laten we onze technici altijd een specifieke geheimhoudingsverklaring tekenen.
Staat jouw vraag er niet tussen?
Vul dan het formulier in op onze contactpagina, stuur een chatbericht of bel 085-4014765.
Hoe krijg ik het benodigde budget voor mijn event rond?
Zorg dat je weet waarom en voor wie je het event organiseert en bedenk vooraf wat je gasten, medewerkers, bezoekers anders gaan doen na het event: worden zij klant; is hun kennis verrijkt, of zijn zij een ambassadeur voor het bedrijf? Bedenk ook hoe je dit kunt bereiken en meetbaar maakt.

 

Als je weet wat iets oplevert, weet je ook hoeveel het je waard is om dit te bereiken.

Wil je meer weten over ROI bij evenementen download dan het E-boek.

Hoe lang bestaat MWee?
MWee is opgericht door Matthieu Wijnen.

Na 4 jaar bij een AV bedrijf te hebben gewerkt, was het in 1996 tijd voor een andere uitdaging; rondtouren met de prijswinnende voorstelling Caligula van Het Zuidelijk Toneel onder leiding van Ivo van Hove. Daarna is Matthieu als freelancer voor zowel theater als toonaangevende bedrijven binnen de AV branche werkzaam is gegaan.

Via via werd Matthieu vaak benaderd of hij niet de gehele technische productie kon realiseren.

In 2002 nam hij de beslissing om zijn eigen bedrijf op te richten. MWee AV Design werd geboren en al na enkele maanden werd de eerste medewerker aangenomen.

Na tien jaar werd deze naam veranderd in MWee Beeld Licht Geluid, een duidelijke herkenbare naam.

In de begintijd werkte MWee nog vanuit een opslagruimte in Rijswijk maar deze bleek al snel te klein en er werd uitgeweken naar de Lekstraat in Den Haag. Het vaste klantenbestand en medewerkers groeide en er werden nieuwe investeringen gedaan.

In 2013 was het tijd voor de volgende stap, want ook op de Lekstraat groeide MWee uit zijn jasje.

Een nieuw pand was al snel gevonden, 600 m², met ruime kantoren, een representatieve ontvangstruimte en voorzien van voldoende ruimte voor testopstellingen en nieuwe apparatuur. Zo verhuisde MWee in november 2013 naar de Jan van der Heydenstraat 24 in Bleiswijk. Hier heeft MWee de ruimte gevonden om nog een flink aantal jaren verder te groeien.

Augustus 2018 start een nieuwe uitdaging; iamQube, met deze nieuwe dienst kunnen we u als klant nog beter helpen.

Wat is iamQube?
IamQube maakt gebruik van de nieuwste technieken om te zorgen dat live bezoekers en online kijkers van een meeting of event (individueel) interactief worden betrokken voor, tijdens en na het event.
Het maakt niet uit of je er live bent of via een stream kijkt, je wordt bij het event betrokken.
We zorgen via Big Data voor rapportages, zodat u als klant inzicht krijgt hoe, vooraf bepaalde doelstellingen zijn behaald. Aan de hand van de tussentijdse reportages en bij te sturen tijdens het organisatie-traject, zal de effectiviteit van het event en de vooraf bepaalde doelstelling worden behaald.

Door een goede analyse na afloop kan worden gekeken of het nodig is om het event daarna virtueel door te laten lopen, door extra berichten te sturen (o.a. video’s, kaartjes). Hierdoor kan alsnog de doelstelling worden behaald. Met de vergaarde informatie zal ook een vervolg-event beter kunnen worden opgezet. Je hoeft zo niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden.

Hoe houdt MWee zich bezig met zijn omgeving?

We zijn zuinig op onze omgeving:

 • Door gebruik te maken van groene energie.
 • Wij werken, waar mogelijk, digitaal. Onze facturen worden al jaren via e-mail verstuurd.
 • Onze administratieve processen zijn nagenoeg papierloos en moet er toch iets worden uitgeprint, dan gebeurt dit alleen op gerecycled papier.
 • Onze bedrijfswagens zijn zeer zuinig en voldoen aan de nieuwste eisen.
 • Door gebruik te maken van bewegingsschakelaars voor verlichting.
 • Het meubilair in ons pand is hergebruikt.
 • ….. uiteraard doet MWee ook aan afvalscheiding.

 

We zijn zuinig op onze medewerkers:

 • MWee betrekt zijn personeel bij het bedenken van oplossingen bij veranderingen in het bedrijf.
 • Geeft alle medewerkers de kans hun vaardigheden te ontwikkelen door trainingen/opleidingen te laten volgen om daarbij hun carrière te kunnen ontwikkelen.
 • Jaarlijks begeleidt MWee enkele studenten bij het opdoen van praktijkervaring d.m.v. stage.

 

Ook op uw projecten dragen we een steentje bij:

 • Indien mogelijk werken we met duurzame ledverlichting en energiezuinige apparatuur. Door kwalitatief goede apparatuur te gebruiken en deze met grote regelmaat te controleren en te onderhouden, verlengen we de levensduur.
 • Wanneer apparatuur wordt vervangen, zal deze via onze occasionlijst worden verkocht.
 • MWee werkt zoveel mogelijk met compacte en energiezuinige apparatuur en indien mogelijk zal MWee met accu-systemen werken i.p.v. batterijen.
  Wordt er wel met batterijen gewerkt, dan worden de gebruikte batterijen verzameld en periodiek afgevoerd via een gespecialiseerd verwerkingsbedrijf.

 

Samenleving

 • We helpen graag organisaties die zorgen voor een positieve impact op de samenleving.
 • Zo zijn we al jaren een trotse sponsor van Run forKiKa, waarbij we alle runs voorzien van geluidsapparatuur waardoor het telkens weer een geslaagd event wordt en waarbij veel geld voor de bestrijding van kinderkanker wordt opgehaald.
 • Daarnaast helpen we lokale organisaties met onze kennis en apparatuur zodat ze gesteund worden om hun steentje bij te dragen aan de maatschappij.