MWee - Jan van der Heydenstraat 24 - 2665 JA Bleiswijk 085-4014765 info@mwee.nl

ZOEK JE CREATIEVE IDEEËN VOOR JE EVENEMENT?

Met MWee haal je een ervaren creatieve specialist in huis.

Ervaringen

“Ik kan jullie vertellen dat er heel veel leuke reacties binnen komen. Langs deze weg wil ik jullie allen danken voor jullie bijdrage aan deze geslaagde avond.”

Event Company

“Het was een enorme geruststelling dat MWee dat allemaal op een vakbekwame en prettige manier heeft verzorgd. Mijn complimenten! Kortom, we zijn tevreden over de het feit dat we MWee hebben ingeschakeld en over de diensten die u heeft geleverd.“

Parnassia Academie

“Het was tip top geregeld vandaag, super! Het verhaal was duidelijk te verstaan en de verlichting maakte het heel erg sfeervol. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord.”

Le Strasbourg

“Nogmaals enorm bedankt voor jullie goede service afgelopen maandag. Het verliep allemaal perfect en de technische ondersteuning was super! We hebben van verschillende kanten complimenten gekregen over de bijeenkomst en mensen waren enorm onder de indruk van de locatie.”

Wetlands International

“De meetings die ik begeleid voor mijn klanten zijn stuk voor stuk high level. Veel van deze meetings zijn intern gericht, met sprekers van zowel de board of management als externe high level sprekers. Om dit goed te begeleiden is het belangrijk te werken met partners die de juiste apparatuur hebben van de juiste kwaliteit, maar ook de juiste mensen op dit soort klussen weten in te zetten. En dat is wat mij bij MWee aanspreekt. Hier wordt meegedacht in de voorbereiding en in de uitvoering. En daarnaast is er de flexibiliteit om last-minute verzoeken aan te kunnen.”

Leo Post Eventvision

“De technische ondersteuning door jullie medewerker bij ons symposium gister verliep uitstekend. We kijken er allen met een goed gevoel op terug.”

PGB Zorgholding

“Van de mensen die naar de stream hebben gekeken, hoorde ik dat het beeld heel scherp was en dat het heel goed te volgen was op deze manier. Leuk om dit uit te proberen en helemaal leuk dat het zo goed gelukt is”.

Raad voor het openbaar bestuur / Raad voor de financiële verhoudingen

“Gister heeft het symposium plaatsgevonden en het licht, beeld en geluid was helemaal top geregeld! Nogmaals dank daarvoor!”

Chiesi pharmaceuticals

“Het was een goed event. Je heren hebben alles goed geregeld en de klant was erg tevreden.”

M&T Events

“De parade van de bedrijfsvoering in Concordia is gisteren heel erg goed verlopen en het mooie beeldmateriaal hebben jullie op een prima wijze ingepast en het is precies zo geworden zoals wij in ons hoofd hadden. Het was plezierig om met jullie te werken!”

Ministerie van Infrastructuur en Milieu