MWee - Jan van der Heydenstraat 24 - 2665 JA Bleiswijk 085-4014765 info@mwee.nl

ZOEKT U CREATIEVE IDEEËN VOOR UW EVENEMENT?

Met MWee haalt u een ervaren creatieve specialist in huis.

Home » Over MWee » Advies

Advies

 

Evenement

Als u een event wilt organiseren of een vaste oplossing op uw locatie zoekt; MWee adviseert u graag!

Gaat u een event organiseren, werk dan vroegtijdig samen met één van de specialisten van MWee. Zij adviseren u graag hoe u uw gasten het beste kunt informeren, verbazen, inspireren of animeren. Wij weten, door onze jarenlange ervaring, als geen ander wat werkt tijdens een evenement. Hierdoor krijgt uw bijeenkomst een bijzonder opvallend karakter en wordt dit een beleving voor u en uw gasten.

We zijn innovatief en volgen de nieuwste ontwikkelingen in onze branche op de voet. Door ook continu te investeren, in kennis en nieuwe apparatuur, zijn we in staat om uw congres, presentatie, optreden, feest of evenement een onderscheidend karakter te geven waarover uw gasten nog lang zullen napraten.

 

Vaste oplossingen

Door onze ervaring in de eventindustrie weten wij als geen ander waar het om draait bij het geven van presentaties. Vaak zien wij dat locaties met prachtige hightech apparatuur worden ingericht. Hierbij is niet gekeken hoe de apparatuur in de praktijk gebruikt gaat worden..

Enkele veel voorkomende ergernissen:

  • sprekers die worden verblind doordat ze in de lichtbundel van de beamer staan
  • te grote schermen, zodat de helft wordt afgedekt door het publiek in de ruimte
  • slechte plaatsing van luidsprekers zodat het geluid constant piept
  • geen goed overdracht lichtplan, zodat de spreker in het donker staat of dat het beeld niet optimaal is doordat er licht op het scherm komt.

Dit zijn nog maar een paar zaken die wij, helaas, vaak tegen komen. Nodig ons uit, zodat wij samen met u kunnen bepalen wat in uw situatie hiervoor de beste oplossing is. Wij adviseren en begeleiden u graag hierbij.