MWee - Jan van der Heydenstraat 24 - 2665 JA Bleiswijk 085-4014765 info@mwee.nl

ZOEK JE CREATIEVE IDEEËN VOOR JE EVENEMENT?

Met MWee haal je een ervaren creatieve specialist in huis.

Advies

 

Evenement

Als je een event wilt organiseren of een vaste oplossing op eigen locatie zoekt; MWee adviseert je graag!

Ga je een event organiseren, werk dan vroegtijdig samen met één van de specialisten van MWee. Zij adviseren je graag hoe je je gasten het beste kunt informeren, verbazen, inspireren of animeren. Wij weten, door onze jarenlange ervaring, als geen ander wat werkt tijdens een evenement. Hierdoor krijgt je bijeenkomst een bijzonder opvallend karakter en wordt dit een beleving voor jou en je gasten.

We zijn innovatief en volgen de nieuwste ontwikkelingen in onze branche op de voet. Door ook continu te investeren, in kennis en nieuwe apparatuur, zijn we in staat om op een congres, presentatie, optreden, feest of evenement een onderscheidend karakter te geven waarover je gasten nog lang zullen napraten.

 

Vaste oplossingen

Door onze ervaring in de eventindustrie weten wij als geen ander waar het om draait bij het geven van presentaties. Vaak zien wij dat locaties met prachtige hightech apparatuur worden ingericht. Hierbij is niet gekeken hoe de apparatuur in de praktijk gebruikt gaat worden..

Enkele veel voorkomende ergernissen:

  • sprekers die worden verblind doordat ze in de lichtbundel van de beamer staan
  • te grote schermen, zodat de helft wordt afgedekt door het publiek in de ruimte
  • slechte plaatsing van luidsprekers zodat het geluid constant piept
  • geen goede overdracht lichtplan, zodat de spreker in het donker staat of dat het beeld niet optimaal is doordat er licht op het scherm komt.

Dit zijn nog maar een paar zaken die wij, helaas, vaak tegenkomen. Nodig ons uit, zodat wij samen kunnen bepalen wat in jouw situatie hiervoor de beste oplossing is. Wij adviseren en begeleiden je hierbij graag.