Huren

 

MWee maakt gebruik van de modernste audiovisuele technieken. Onze verhuurafdeling is de schakel in de voorbereiding en uitvoering van al uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Of het nu gaat om een toespraak of een grootschalige presentatie, voor alles hebben wij een geschikte audiovisuele oplossing, die uw presentatie bijzonder maakt en uw boodschap kracht bijzet. Kortom, techniek moet ondersteunend zijn. Als u als klant niet heeft gemerkt dat wij er waren, dan hebben wij ons werk goed gedaan. Het draait tenslotte allemaal om uw presentatie, beurs, congres of evenement.

U wilt zo goed mogelijk informeren, communiceren en amuseren. Uw boodschap en onze kennis zorgen ervoor dat we er samen iets bijzonders van maken. Wij zijn gespecialiseerd in het technisch verzorgen van congressen, vergaderingen, persconferenties, toespraken, multi-screen presentaties, beurzen, productpresentaties en theaterspektakels. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij wij de afgelopen jaren ervaring hebben opgedaan. Door deze ervaring hebben wij ondermeer geleerd om nooit op apparatuur en technici te bezuinigen. Daarom kiezen wij uitsluitend voor de nieuwste apparatuur van betrouwbare merken en werken wij met deskundige technici.

Wij zijn er van overtuigd dat het samenspel tussen apparatuur en de technicus bepalend is voor het uiteindelijke resultaat.